Kampagnen 2015

Skraldiaden

Skraldemobil

Læs mere her.

Instagram konkurence

instagramTag dine billeder på Instagram #renbyrarby. Hver måned trækker vi lod om gavekort til en middag for to blandt de taggede billeder. Vi foretrækker billeder der viser at du bruger skraldespanden, eller motiver der viser hvorfor du er specielt stolt over Ishøj.

Deltag i debatten og vind en iPad mini

På Facebooksiden facebook.com/renbyrarby vil vi gerne høre ipadminijeres din mening om renlighed på veje, stier og i naturen, forslag til hvad både borgere og kommune kan gøre bedre, din holding til kampagnen osv. Blandt lødige og konstruktive forslag trækker vi lod om en iPad Mini.

Plakater

Igen i år bliver der hængt plakater op. Denne gang også i boligområderne, hvor lygtepælene ikke tilhører Ishøj kommune, takket være et nyt samarbejde med boligselskaberne.

Årets plakater er internationale i designet – med inspiration hentet i australske vejskilte – og internationale i teksten, idét vi har valgt i år at sige tak for hjælpen på dansk, tysk, engelsk, fransk, tyrkisk, swahili, spansk, somalisk, arabisk, persisk og urdu, i anderkendelse af at Ishøj er én af de mest multikulturelle og etnisk faceterede byer i Danmark.